TALÁLD MEG A TÁRSAD ÉS ÉLJ VÉGRE TELJES ÉLETET!

EGY HATÉKONY NŐI STRATÉGIA, AMELY MEGTANÍT ARRA, HOGY HOGYAN SZŰRD KI A KALANDOROKAT ÉS HOGY HOL TALÁLD MEG AZ IGAZI FÉRFIAKAT ANÉLKÜL, HOGY LEJJEBB KELLENE ADNOD AZ ELVÁRÁSAIDAT.

AVAGY LEGYEN EGY TITKOS HÁTTÉRCSAPATOD, HOGY NE KELLJEN TÖBBÉ FELESLEGES KÖRÖKET FUTNOD!

HIÁBA VAGY AZ A NŐ, AKINÉL SENKI SEM ÉRTI, HOGY MIÉRT NINCS PASIJA…

Ha nem ismered, hogyan működik egy férfi, vagy éppen nincs önbizalmad, sosem fogsz a megfelelő férfival találkozni és olyan párkapcsolatban élni, amit megérdemelnél!

Hidd el, nem vagy egyedül vele!

Elfoglalt, sikeres nőként lehet, hogy te is rengeteget dolgozol és kevés idő jut magadra és a szerelmi életedre. Ahhoz viszont, hogy megtaláld a társad, több időre, vagy hatékonyabb társkeresési stratégiára lenne szükséged.

Vagy épp ellenkezőleg: sok időt töltesz azzal, hogy társra lelj, de azt tapasztalod, hogy sem az online társkeresők, sem egy újabb applikáció, sem pedig a szabadidős programok nem sodorják utadba a megfelelő pasit.

EHHEZ NEM KELL AZ, HOGY…

…napi több órát tölts a társkereséssel

…olyanokkal randiznod, akik nem érdekelnek (annak reményében, hogy hátha megdobbantja a szívedet)

…megalkudnod azért, hogy megtarts egy férfit

…játszmáznod kelljen azért, hogy felkeltsd és fenntartsd egy férfi érdeklődését

“Szeretnénk a kezedbe adni egy rendszert és a személyes támogatásunkat, amivel újra megjelenik a remény, hogy megtalálod a társadat, megerősödik az önbizalmad és pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan tegyél és NE tegyél azért, hogy a szerelmi életedben is végre révbe érj.”

MINDÖSSZE 6 LÉPÉSRE VAGY ATTÓL, HOGY A TÁRSADAT MEGTALÁLD

MAGABIZTOSSÁG

ÖNBECSÜLÉS

RANDISTRATÉGIA

ÉLETSZERETET ÉS ÖNELFOGADÁS

A MEGFELELŐ FÉRFIT VONZÓ RANDIPROFIL

EGY TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG

“Ha nincs egy ütős randiprofilod, egy olyan bevált rendszered, ami képes futószalagon szállítani a randikat és szűrni a férfiakat, akkor a vakszerencse és a nagy számok törvénye fogja örökké irányítani az életedet. Nem beszélve arról, hogy rengeteg időt elvesztegetsz.”

RÓLUNK

Miskei Anikó, pszichológus
társkeresőprofil-író

Anikó számára javíthatatlan optimistaként az ismerkedés és randizás mindig is nagyon szerethető része volt a párkapcsolatai alakulásának. Izgalom, kaland, felfedezés, bizsergés.

De szakemberként azt vette észre, hogy a legtöbb női kliensének ez inkább a problémák, kudarcok, csalódások és fájdalmak forrása. Így eldöntötte, utánajár az okoknak. Végigjárta a társkeresők világát, több száz profilt végignézett. Rengeteg férfival készített interjút és természetesen meséltek maguktól a kliensei is.

Tisztában van az ismerkedés során felmerülő buktatókkal és tudja, hogy te hogyan kerülheted el őket. Szeretne ehhez minden tudást a kezedbe adni, hogy végre kiteljesedhess életed ezen területén is. Hiszi, hogy több, boldogan csillogó női szempár jobb hellyé tudja tenni ezt a világot.

Grósz Márta, marketinges
társkeresőprofil-író

Márti páciensként ismerkedett meg Anikóval. A közös munka hatására nemcsak a karrierje került egyenesbe, de a 10 éves párkapcsolatát is sikerült egy magasabb szintre emelni.

Mindemellett hosszú évek marketinges és közösségi média tapasztalatának köszönhetően tudja, mitől lesz vonzó egy társkereső vagy egy közösségi média profil a másik nem számára, hiszen több ezer profilt végignézett munkája során.

Így született meg az ötlet, hogy közösen elindítsák a FérfiMágnes szolgáltatást.

Olyan egyedülálló, független és erős nőknek szeretne segíteni, akik igazi társra vágynak, nem akarnak megalkudni a 2. legjobb választással, de korlátozott az idejük arra, hogy ezeket a fontos készségeket egyedül sajátítsák el.

HOL TALÁLKOZHATTÁL MÁR SZAKÉRTŐINKKEL?

SOKKAL TÖBB IGAZI FÉRFI VAN KÖRÜLÖTTED, MINT GONDOLNÁD…

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZD?

Profil Audit
19 990 Ft
Összefoglaló dokumentum
1 db profilkép elemzése
1 db társkereső profil elemzése
 
 
 
 
 
BÓNUSZOK:
Facebook profil elemzése
 
 
 
 
Randik Futószalagon
64 990 Ft
Összefoglaló dokumentum
1 db profilkép elemzése
1 db társkereső profil elemzése
Társkereső profilod megírása online kérdőív alapján
Célodnak megfelelő társkereső ajánlása
Randistratégia
 
 
BÓNUSZOK:
Facebook profil elemzése
30 napos önbizalom és önbecsülés növelő online kurzus
2 módosítási lehetőség a profil szövegén
 
 
FérfiMágnes Extra
99 990 Ft
Összefoglaló dokumentum
1 db profilkép elemzése
1 db társkereső profil elemzése
Társkereső profilod megírása 40 perces Skype-os interjú alapján
Célodnak megfelelő társkereső ajánlása
Randistratégia
2 hónapos e-mailes randitanácsadás coaching (10 levélváltás)
Kommunikációs stratégia férfiakkal
BÓNUSZOK:
Facebook profil elemzése
30 napos önbizalom és önbecsülés növelő online kurzus
2 módosítási lehetőség a profil szövegén
Érezd jól magad a bőrödben Facebook lecke
FérfiMágnes Extra Facebook csoport 1 éves tagság

RÓLUNK MONDTÁTOK

Azt gondoltam, társkeresés terén már nem sok újat fogok hallani. Tévedtem! Teljesen konkrét, személyes, "rám szabott" segítséget kaptam, amit már be is építettem a gyakorlatba. Ami itt történik, nem csoda, hanem a társkeresés tudatosabbá tétele. Érdemes élni vele!

Grimm Beáta

MIT TARTALMAZ A FÉRFIMÁGNES EXTRA CSOMAG?

Ha mindig is úgy érezted, hogy szükséged van támogatásra a randizás világában, de soha nem volt meg a lehetőség, hogy elsajátítsd egy helyen az ehhez szükséges összes készséget, ez a csomag neked szól!

1. RANDIPROFIL MEGÍRÁSA

 • 40 perces Skype/Messenger beszélgetés alapján
 • Max. 300 szavas társkereső profil megírása szakértők által

Egy randimaximalizáló társkereső profil garantálja, hogy az eddiginél több értékes férfival kerülj kapcsolatba.

A férfiakkal készített interjúink során egyértelműen kiderült, hogy mik azok a szarvashibák, amelyek a férfiakat elriasztják és milyennek kell lennie annak a profilnak, ami felkelti egy férfi érdeklődését. Ez részben sokakat ki fog már szűrni, ugyanakkor meg fogsz lepődni a legtöbb férfi reakciójától.

Egy jól megírt randiprofil az első lépés, hogy magabiztosságra tegyél szert a randizás során.

2. PROFILKÉP

 • Profilképed és fotóid elemzése

Hogyan érd el, hogy a profilfotód alapján egy férfi rákattintson az adatlapodra? Ugyanis hiába van a legprofibb szöveg az adatlapodon, ha csak kevés férfi jut el odáig. Sokan azt gondolják, hogy a smink és a ruha a legfontosabb egy fotón, de meglepő módon a férfiak nem ezt nézik!

Van néhány trükk, amivel elérheted, hogy olyanok is kattintsanak, akikről soha nem gondoltad volna, hogy megnézik az adatlapodat.

3. RANDISTRATÉGIA

 • A tökéletes válasz a számodra szimpatikus férfiak számára (sablonok)
 • Az első levéltől a randiig útmutató
 • Az első randi: TEDD/NE TEDD tanácsok

Az ügyfeleink körében azt tapasztaltuk, hogy a társuk megtalálásának legnagyobb akadálya és az eddigi sikertelenségük és csalódásaik oka a randistratégia hiánya. A legtöbb nő véletlenszerűen, próba-szerencse alapon keresi a társát.

De ez épp olyan, mintha mondjuk te az önéletrajzodat impulzus szerűen küldözgetnéd cégeknek. Ha éppen eleged van a munkádból, elküldesz 50 jelentkezést, aztán hetekig semmit. Ha egyre sem reagálnak, feladod, így végül maradsz a régi, gyűlölt munkahelyeden és beletörődsz a körülményeidbe. Aztán megpróbálod meggyőzni magadat arról, hogy nem is olyan rossz neked. 

A randi stratégia ezzel szemben tudatos lépések sorozata, ami által az elvesztegetett hónapok, évek helyett megtalálhatod belátható időn belül azt a szerető társat, aki mellett minden nap boldogan ébredhetsz.

4. 2 HÓNAPOS E-MAILES TANÁCSADÁS

 • 10 levélváltás
 • Válasz 24 órán belül

Mivel tudjuk, hogy ebben a folyamatban számtalan kérdés előfordulhat és néha bizonytalannak érezheted magad, ezért szeretnénk ebben is melletted lenni. Írj nekünk a 2 hónap során bármikor és 24 órán belül választ kapsz a kérdésedre (10 levélváltás erejéig). Bízunk benne, hogy ez a bónusz mind a társkeresés, mind pedig a randizás során egy óriási biztonságot fog adni neked.

HA KÖVETED A FÉRFIMÁGNES EXTRA STRATÉGIÁT…

 • Egy olyan randiprofil lesz a kezedben, amely bármelyik társkeresőn felkelti a férfiak figyelmét
 • A nagyobb mennyiségű levelek között fogsz kapni igazán megérintő, bókokkal teli, őszinte és önbizalom növelő leveleket is, amelyek remek kiinduló alapot adnak a személyes ismerkedéshez
 • Pontosan tudni fogod, mit válaszolj a férfiak megkeresésére
 • Már az első randi előtt ki fogod tudni szűrni azokat, akik valóban komoly párkapcsolatot keresnek
 • Megtanulod, hogy hogyan adj kosarat anélkül, hogy bántó lennél
 • Megtanítjuk neked, hogy milyen figyelmeztető jeleket nézz a randikon, amelyek árulkodnak a férfi szándékáról és alapértékeiről
 • Akár éveket tudsz megspórolni az életedből, amelyet magányosan vagy egy rossz párkapcsolatban töltenél

Ez a tudás lehetővé teszi egy olyan társkeresési stratégia beépítését az életedbe, ami tudatosabbá, kiegyensúlyozottabbá
és boldogabbá tesz.

Ha szeretnél végre magabiztosabban randizni és egy tartós és boldog párkapcsolatot kialakítani, itt a helyed!

ÁR: 99 990 FT

(VAGY 2 X 54 990 FT)

Ilyen levelekre számíthatsz...

ügyfeleink levelei társkereső férfiaktól

"Kedves Krisztina! Ajjaj... Nem gondoltam, hogy valaha olvasok itt ilyen adatlapot. Tuti, hogy nem létezik olyan nő, akit a jellemzésedben leírtál.😊 Ha mégis, akkor azonnal lépnem kell, mert egy ilyen igazi NŐnek nem csak reggel örülne egy férfi, hanem miattad ébredne fel és alig akarna elaludni, nehogy kiderüljön, hogy csak álmodta azt, hogy létezel..."
"Kedves Ágnes! Tudom, idősebb vagyok, mint amit megjelöltél. De elszorult a torkom a bemutatkozó írásodtól. Csodálatos nő lehetsz, kívánom, találd meg a boldogságod!"

BÓNUSZOK A FÉRFIMÁGNES EXTRA CSOMAGHOZ

BÓNUSZ #1:
2 MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉG A PROFIL SZÖVEGÉN

Az interjúnkat úgy építettük fel, hogy a lehető legjobban megismerjünk téged, minden apró jellegzetességedet és azt, hogy ki vagy te valójában. A megírt profilban visszaköszönnek majd a saját szavaid, nyelvezeted, személyiséged. Ugyanakkor előfordulhat, hogy mégis lesz olyan mondat, vagy kifejezés, amit nem érzel majd magadénak 100%-ig. Ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy a visszajelzésed mentén korrigálás történjen. Viszont javasoljuk, hogy előtte mégis próbáld ki a szöveget, hiszen azt minden esetben a férfiak nyelvén írjuk meg, így hidd el, működni fog!

A mai világban már szinte mindenkinek van legalább egy közösségi média profilja. Az ismerkedés során szinte elkerülhetetlen, hogy “lecsekkoljanak”, de sajnos kevesen gondolják végig, hogy egy-egy megosztással, poszttal mit üzennek magukról. Hiába a vonzó randiprofil, ha itt akár csak egy rosszul sikerült bejegyzéssel agyonütjük a dolgot. Nem egy férfi számolt be arról, hogy menekülőre fogta, amint meglátta a kiszemelt nő Facebook profilját.

BÓNUSZ #2:
FACEBOOK PROFIL ELEMZÉSE

BÓNUSZ #3:
30 NAPOS ÖNBIZALOM ÉS ÖNBECSÜLÉS NÖVELŐ TRÉNING

Azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb nő számára az önbizalomhiány okozza a legnagyobb problémát a társkeresésben és sokszor a munkájukban sikeres nők önbecsülése is megerősítésre szorul. Ez ahhoz kell, hogy végre meg tudd húzni a határaidat, a megfelelő helyzetekben nemet tudj mondani. A magabiztosság az egyik legnagyobb vonzerő egy nőben a férfi számára.

Egy exkluzív közösség és szakértői csapatunk támogató ereje felbecsülhetetlen. Ez abban segíthet neked, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket a többiek már elkövettek. Mindig találsz majd olyat, aki egy-egy szóval bátorít és nekünk pedig felteheted azokat a kérdéseket, amelyek kapcsán bizonytalan vagy, vagy elakadtál. Így sosem érzed majd magadat egyedül ebben a folyamatban.

Amikor időnként azt érzed majd, hogy feladnád, mindig lesz egy-egy sikersztori, ami továbblendít! Ezt a csoportot kizárólag a FérfiMágnes Extra csomagot megvásárlók érhetik el, így kitüntetett figyelmet fogsz kapni!

BÓNUSZ #4:
FÉRFIMÁGNES EXTRA FACEBOOK CSOPORT (1 ÉVES TAGSÁG)

BÓNUSZ #5:
14 NAPOS ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN FACEBOOK LECKE

Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, a test, lélek és elme hármasának kell harmóniában lennie. Ez a 14 napos Facebook lecke a FérfiMágnes Extra csoportban lesz elérhető és minden napodnak ad egy fókuszt, ami által olyan készségeket sajátítasz el, ami hozzájárul ahhoz, hogy jól legyél.

Van-e garancia a csomagokra?

Természetesen van, melyet 45 napon belül lehet érvényesíteni. Azért nem létezik önmagában csak profil írás, mert a remek profil csak a randistratégiával együtt működik. Éppen ezért a garancia az esetben érvényesíthető, ha 5 személlyel történő levélváltás átküldesz nekünk és tartunk neked egy személyre szabott online konzultációt. Amennyiben az online konzultáció során megbeszéltek sem hozzák meg a várt sikert, ez esetben tudod a 100% visszafizetési garanciát érvényesíteni. Ez a garancia kizárólag a Randik Futószalagon és a FérfiMágnes Extra csomagokra vonatkozik.

ÚGY ÉRZED, HOGY A RANDIZÁSSAL BOLDOGULSZ, CSAK AZ ODAVEZETŐ ÚT, AMI KIHÍVÁST OKOZ?

MIT TARTALMAZ A RANDIK FUTÓSZALAGON CSOMAG?

 • Részletes online kérdőív alapján max. 300 szavas társkereső profil
 • Profilkép és fényképek elemzése
 • A tökéletes válasz a számodra szimpatikus férfiak számára (sablonok)
 • Az első levéltől a randiig útmutató
 • Az első randi: TEDD/NE TEDD tanácsok

BÓNUSZOK

 • 2 módosítási lehetőség a profil szövegén
 • Facebook profil elemzése
 • 30 napos önbizalom és önbecsülés növelő tréning e-mailben

Neked ajánljuk ezt a csomagot, ha úgy érzed, hogy a randizással már jól boldogulsz, viszont szeretnéd, ha az odavezető úton jobban meg tudnád válogatni a randipartnereidet.

Ha szeretnél az online ismerkedésben is magabiztosan lavírozni és a randin felszabadultan élvezni a partnered társaságát, ezt a csomagot neked találtuk ki.

ÁR: 64 990 FT

(VAGY 2 X 34 990 FT)

Van-e garancia a csomagokra?

Természetesen van, melyet 45 napon belül lehet érvényesíteni. Azért nem létezik önmagában csak profil írás, mert a remek profil csak a randistratégiával együtt működik. Éppen ezért a garancia az esetben érvényesíthető, ha 5 személlyel történő levélváltás átküldesz nekünk és tartunk neked egy személyre szabott online konzultációt. Amennyiben az online konzultáció során megbeszéltek sem hozzák meg a várt sikert, ez esetben tudod a 100% visszafizetési garanciát érvényesíteni. Ez a garancia kizárólag a Randik Futószalagon és a FérfiMágnes Extra csomagokra vonatkozik.

HA CSAK EGY MEGERŐSÍTÉST SZERETNÉL ARRÓL, HOGY MEGFELELŐ PROFILLAL KÉPVISELED MAGAD A TÁRSKERESÉS VILÁGÁBAN…

MIT TARTALMAZ A PROFIL AUDIT CSOMAG?

 • 1 db társkereső profil elemzése a FérfiMágnes skála alapján
 • Profilkép és fényképek elemzése
 • Összefoglaló dokumentum javaslatokkal
  e-mailben

BÓNUSZ

 • Közösségi média profil elemzése (összefoglaló dokumentum)

Neked ajánljuk ezt a csomagot, ha magabiztos vagy a társkereséssel és a randizással kapcsolatban és csak egy kis megerősítésre van szükséged arról, hogy jó irányban haladsz.

Ha szeretnéd, hogy szakértőink auditálják az online jelenlétedet, akkor ezt a csomagot neked találtuk ki.

ÁR: 19 990 FT

!!!FONTOS INFORMÁCIÓK!!!

Minden szükséges információt és a számlát is e-mailben fogod megkapni.

Ezután már csak annyi a teendőd, hogy kifizesd a csomagodat. Mi izgatottan várjuk, hogy megkezdhessük a közös munkát veled és mihamarabb része legyen a vágyott férfi is az életednek!

KÉRLEK, ELLENŐRIZD A LEVÉLSZEMÉT ÉS A PROMÓCIÓK MAPPÁT, SAJNOS NÉHA ODA ÉRKEZIK A LEVELÜNK!

Amennyiben 24 órán belül nem kapsz e-mailt tőlünk, kérlek írj egy levelet nekünk a hello@ferfimagnes.hu e-mail címre!

Close Menu
×
×

Cart