MIT AKAR EGY FÉRFI?

TITKOK EGY PSZICHOLÓGUS ZÁRT AJTAJA MÖGÜL

“Hogyan legyél sikeres a társkeresésben és randizásban?

Avagy: Felejts el mindent, amit eddig a női blogokon és magazinokban olvastál!

A leggyakoribb tévhitek lerombolása és egy útmutató a férfiak szívéhez kezdőknek és haladóknak

Egy kegyetlenül őszinte és tanulságos tréning azoknak, akik szeretnék tudni, hogy mit gondolnak valójában a férfiak a nőkről, randikról és párkapcsolatról és ezt a tudást már ma elkezdeni gyakorlatba ültetni.

2 OK, AMIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED A TRÉNINGEN...

“Mérhetetlenül hálás vagyok. Nagyon jó tanácsokat adtatok és valóban nagyon sokat segít minden. A tegnapi randim nagyon jól sikerült. Egy nagyon kedves és udvarias férfival találkoztam, biztos lesz még folytatása. Tisztára odáig van attól, amit mondtatok, mert a gyakorlatban alkalmaztam. Bárhogy is lesz, nagyon köszönöm nektek, mert ez egyedül biztos nem jött volna össze!”
Gyöngyi
Fotós
“Gyakoroltam, amiket tanítottatok és ma már munkából hazafelé volt is egy randim. Elhívott egy srác, próbáltam másképp nézni őt és az egész helyzetet, ahogy mondtátok. Nagyon kellemes séta volt, élvezte, hogy kérdezgettem a hobbijairól és az összes többi “trükkre” is úgy éreztem, hogy jól reagál. Köszönöm a segítséget, olyan kedvesek vagytok, két igazán jó, tiszta lelkű embernek ismertelek meg benneteket!”
Dóri
Köztisztviselő

Készen állsz, hogy felpörgessük a szerelmi életedet?

Az iskolában, de sokszor a környezetünkben lévő nőktől sem kaptunk megfelelő iránymutatást a férfiakról. Sosem tanultuk, miként működik egy férfi és senki nem mutatta meg, mitől lesz egy nő igazi nő. De szerencsére ma már nem csak azt tanulhatjuk meg, ami a kötelező iskolai tananyag.

Sokszor hangzik el manapság az a kérdés, hogy hol vannak az igazi, nagybetűs Férfiak.

Az a helyzet, hogy a blogok, női magazinok hasábjain sokszor a személyes sértettség és a sérülések szólnak a cikk írójából, ezzel torz képet mutatva a férfiakról és a randizásról, párkapcsolatokról. 

Ezért soha nem fogod meglátni a valódi okát a férfiak működésének és viselkedésének.

Senki nem ír arról, hogy alapvetően hogyan működik egy férfi, mit akar, mire vágyik és hogy te mit tudsz tenni azért, hogy ő férfiként viselkedjen melletted.

Éppen ezért a valódi megoldások rejtve maradnak a legtöbb nő előtt.

A legtöbb nő éveket tölt el méltatlan kapcsolatokban, randiról-randira bukdácsolva, vagy éppen a magányt választva, ha nem megfelelő párkapcsolati döntéseket hoz.

Ezért hoztuk létre ezt a képzést, hogy te is gyorsan a megfelelő információ birtokába juss és elkerülhesd a korábbi csapdákat!

 • Mi a legnagyobb gátja annak, hogy párt találj, vagy hogy jól válassz az ismerkedés során?
 • Mit látnak a férfiak, amikor rád néznek? (Eláruljuk: nem a plusz kilókat!)
 • Hogyan öltözz úgy, hogy a titokzatos nőt lássák benned?
 • Hogyan tudod azt üzenni egy férfinak, hogy rendben vagy magaddal és a világgal?
 • Mi kell ahhoz, hogy egy férfi kezdeményezzen nálad?
 • Hogyan szűrd ki a kalandorokat, akik csak egyéjszakás kalandot akarnak tőled?
 • Mi a titka annak, hogy egy férfi az első randi után is találkozni akarjon veled?
 • Hogyan érd el azt, hogy kellemes élmény legyen a randizás mindkettőtök számára?
 • Mi az a titok, amivel minden randit izgalmassá tudsz tenni?
 • Aki nem jut egyről a kettőre a szerelmi életében
 • Akinél a férfiak gyakran “ghostingolnak”, azaz eltűnnek
 • Aki csalódott a férfiakban
 • Aki nem mer lépéseket tenni azért, hogy megtalálja a párját
 • Aki szerint minden férfi egyforma (és megsúgjuk: igaza van!) 😉
 • Aki nem találja az igazi Férfiakat
 • Aki nem szeretné vesztegetni az idejét
 • Aki hatékony eszközöket keres arra, hogy valóban megtalálja a társát
 • Aki meg van róla győződve, hogy ő tudja a tutit és nem hajlandó semmin sem változtatni
 • Aki elégedett a jelenlegi szerelmi életével
 • Aki csak szórakozásképpen randizik és nem valódi társat szeretne találni
 • Aki az egyéjszakás kalandokat keresi jelenleg

Egyetlen rossz párkapcsolati döntéssel gyakran hónapokat, éveket dobunk ki az ablakon. Nem beszélve azokról a felesleges sérülésekről és csalódásokról, amelyeket útközben elszenvedünk.

Ha a tréningben hallottak után már csak akár egyetlen dolgon változtatsz, azonnal fogod érezni a hatását az önbizalmadon és a visszajelzéseken.

Persze rábízhatod a szerelmi életedet a “jól bevált” cikkekre és blogokra is, de azzal aligha járnál jól. Vagy eltölthetsz éveket személyiségfejlesztő képzésekkel és terápiával, hogy “készen állj” a Nagy Ő-re. Ez természetesen fontos is, de ez leginkább önmagad szerelése és alapvetően nem fog sokkal közelebb vinni ahhoz, hogy a férfit megértsd. A különböző coaching programok pedig 300-600 ezer forintba kerülnek.

Ez a tréning viszont nem kerül tízezrekbe: a célunk, hogy minél több csillogó szemű, boldog nőt lássunk.

Így az árat ennek megfelelően határoztuk meg, mindössze 2.990 forintban, ami alig egy mozijegy és egy popcorn ára. Itt viszont a mozival ellentétben maradandó élményt és maradandó tudást is kapsz, ami sokszorosan meg fog térülni neked időben és boldogságban.

PONTOSAN MIT TARTALMAZ A TRÉNING?

 • 6 videolecke Miskei Anikó pszichológus tolmácsolásában
 • Az összes lecke anyaga írott formában (PDF)
 • 6 feladatlap a leckék gyakorlati alkalmazásához

!!!FONTOS INFORMÁCIÓK!!!

Minden szükséges információt és a számlát is emailben fogod megkapni.

KÉRLEK, ELLENŐRIZD A LEVÉLSZEMÉT ÉS A PROMÓCIÓK MAPPÁT, SAJNOS NÉHA ODA ÉRKEZIK A LEVELÜNK!

Amennyiben 24 órán belül nem kapsz e-mailt tőlünk, kérlek írj egy levelet nekünk a hello@ferfimagnes.hu e-mail címre!

Gyakori kérdések a tréninggel kapcsolatosan

Ezt a tréninget úgy állítottuk össze, hogy bárki számára hasznos legyen. A férfiak egyedülállóként, randizás közben és kapcsolatban is ugyanúgy férfiak maradnak, tehát akkor is érdemes elsajátítanod ezeket a készségeket, ha már randizol valakivel, ha tartós kapcsolatban, esetleg házasságban élsz, hiszen ha ezeket az alapelveket megérted és alkalmazod, a meglévő kapcsolatod is egy új szintre fog emelkedni az önbizalmaddal együtt.

A tréninget egyéni tempóban tudod feldolgozni, amikor tudsz rá időt szánni. Azt javasoljuk, hogy amint egy “titkot” elsajátítasz, rögtön kezdd is el a gyakorlatban alkalmazni akár azonnal és szépen egymásra építve alkalmazd a mindennapokban.

Természetesen mindenkinek egyedi és speciális a helyzete, amíg meg nem érti, hogy minden férfi alapjáraton ugyanúgy működik. Ha elfogadod a tréningben tanultakat és egy új szemüveggel nézed a férfiakat, a kérdéseid és aggályaid jó eséllyel közel 100%-ban okafogyottá válnak.

Szeretettel várunk a FérfiMágnes Facebook csoportunkban, ahol felteheted a további kérdéseidet, megoszthatod a tapasztalataidat.

A vásárlás után e-mailben elküldjük a belépési adataidat és innentől kezdve a saját fiókodon keresztül fogod tudni elérni a tananyagot. A tréning videókból, szöveges kivonatokból és feladatlapokból áll, így egy izgalmas, könnyen feldolgozható tréningre számíts.

A tréninghez élethosszig tartó hozzáférést kapsz, hiszen néha érdemes visszatérni és felfrissíteni a tudást.

Abszolút! Az ingyenes anyagokhoz képest itt jóval mélyebb tudást fogsz kapni, ráadásul nem darabosan, hanem célirányosan. Onnantól, hogy most bizonytalan vagy, nem tiszta a kép, odáig visz el a tréning, hogy látod a buktatókat, és van egy stratégia a kezedben, ami működik. 

Close Menu
×
×

Cart